NP Plitvička jezera e-Voucher sustav

Uvjeti prodaje

KORIŠTENJE VOUCHERA

Popis vouchera kupljenih putem Internet trgovine Nacionalnog parka Plitvička jezera potrebno je spremiti na mobilni uređaj ili isprintati te ih poništiti na službenim ulazima lokacija koje su dio ove promocije. Nakon poništavanja vouchera, svaka lokacija izdat će vam svoju ulaznicu. Za rezervaciju vremena ulaska u Nacionalni park Plitvička jezera potrebno je javiti se na e-mail prodaja@np-plitvicka-jezera.hr.

OTKAZIVANJE I/ILI ZAMJENA KUPLJENIH VOUCHERA

Sve narudžbe i kupovine vouchera putem internetske stranice su obvezujuće i konačne te se iste ne mogu otkazati ili izmijeniti. Svaka kupovina putem internetske stranice postaje konačna nakon završenog postupka kupovne, tj. poslanih vouchera. Ukoliko se voucheri u naznačenom vremenu ne iskoriste, nije moguće vratiti ih i ostvariti povrat novčanih sredstava.

Za rezervaciju vremena ulaska u Nacionalni park Plitvička jezera potrebno je javiti se na e-mail: prodaja@np-plitvicka-jezera.hr, najmanje dva dana prije planiranog dolaska. Bez rezervacije termina neće biti moguće preuzeti ulaznice na ulazima Parka.